LJW Architectuur denkt met alles creatief mee en weet ook hoe dat uitgevoerd moet worden. 

Tijdens het proces behoudt LJW Architectuur de focus op het beoogde eindresultaat. Ook wanneer het proces bijgesteld moest worden en er andere keuzes werden gemaakt. Het eindresultaat mag er zeker zijn! 

 Rutger & Martine Rebel

Huizen ▸ Valkenaarsstraat

Deze vrijstaande gedateerde woning had een goede basis waaruit LJW verder is gaan werken. Met als doel om een woning te creëren met uitstraling en de kwaliteit van de woning te verbeteren.

Door op de begane grond de overbodige wanden te verwijderen ontstond er een prachtige routing waar elke hoek zijn eigen functie in heeft.

In deze woning ligt de nadruk op het gebruik van verschillende materialen en texturen en minder op uitgesproken kleurgebruik.

De woning is door kleine ramen wat donker en vraagt daarom om licht. Door het toevoegen van een groot dakraam in de hal krijg je een enorme lichtinval ook in het midden van de woning. De lichte kleuren reflecteren de heldere lijnen.

Het verbindend element op de begane grond is de grote wandkast waarin zowel haardhout, boeken als de toegang vanuit de hal naar de woonruimtes plaatsvindt.