Het is ontzettend prettig samenwerken met LJW Architectuur

Na de aanpassingen van onze woning is door het gebruik van kleuren, de juiste materialen en het aanbrengen van een door LJW ontworpen kast een enorme ruimte ontstaan. Hierdoor is echt het gevoel van thuiskomen gecreëerd. Iedereen die bij ons thuis komt ervaart hetzelfde gevoel van rust en ‘thuis’ zijn.

Wij zijn ontzettend blij met de resultaten, iets wat wij zelf nooit hadden kunnen bedenken.

Tim & Lisanne Kooij

Huizen ▸ Vecht

Bij deze woning stond het moderniseren en het vinden van de juiste en prettige indeling centraal.

LJW heeft hier gekozen voor heldere zichtlijnen die door de woning heen zichtbaar zijn. Doordat er in de woning veel licht aanwezig is, kon er gebruik worden gemaakt van ‘pittige’ kleuren.

In eerste instantie spraken de bewoners hun voorkeur uit naar het creëren van een  landelijke sfeer. Nadat wij samen hebben gekeken naar de mogelijke kleuren is er voor een passende tussenweg gekozen. Warme kleuren gecombineerd met warme materialen die zo toch het landelijke karakter benadrukken.