NIETS IS OMDAT HET ZO IS

– Berry Westland

LJW ARCHITECTUUR BERRY WESTLAND

Samen zoeken naar een spannend interieur wat een klein beetje wringt. Ik vergelijk het wel eens met een paar goede schoenen. Na een aantal keer dragen zitten ze zo lekker dat je ze nooit meer weg wil doen.

Elke opdracht probeer ik met een open minded blik te kijken naar alle opties die mogelijk zijn. Dit om iedere keer weer het beste uit de opdracht te halen en hiermee het allermooiste resultaat neer te zetten. Een tijdloos resultaat waarvan de opdrachtgever nog jaren plezier gaat hebben.

TYPEREND 

Ik werk het graag met potlood en papier. Het fijne hieraan vind ik dat de getekende verhoudingen goed weer te geven zijn.

In de ontwerpen die ik maak zit altijd een soort van spanning. Deze spanning krijgt vorm door verschillen materialen, vormen en texturen te mixen.

Om chaos te voorkomen vind ik het belangrijk om met samples/monsters van de gekozen materialen en kleuren te werken. Hiermee probeer ik een rustig beeld te creëren waarin overal en elke keer weer nieuwe elementen te ontdekken zijn die aansluiten bij het ontwerp.

newspaper templates - theme rewards